Tiedote

Hei sinä teatterista kiinnostunut lapsi, nuori, aikuinen tai varttunut! Me tarvitsemme sinua.

Tule mukaan Syvänniemen Teatteri Hermannin toimintaan.

Harrastajateatterimme on tuottanut yli 20 vuotta kesäteatteria ja noin 10 vuotta lastenteatteria. Toimimme omissa tiloissamme vanhassa Saastamoisen kivinavetassa Syvänniemellä, noin 35 kilometriä Kuopiosta Karttulaan päin.

Tuotantoa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä, joten teatterin tekeminen ei ole vain näyttelemistä, vaan superkiva ja mielekäs harrastus. Kun osa meidän monivuotisesta aktiivisesta joukostamme nyt alkaa ikääntyä ja lapset ja nuoretkin kasvavat ja osa poistuu elämäntilanteen muuttuessa, mukaan mahtuu kaiken ikäisiä uusia jäseniä.

Teatterin harrastaminen ei vaadi erityistaitoja tai aikaisempaa kokemusta. Me emme haastattele tai valikoi, kaikki ovat tervetulleita. Ilmianna siis itsesi mukaan toimintaan ja kerro millaisista teatterin tehtävistä olet kiinnostunut!

Ensi kesän näytelmänä meillä on Risto Pirisen kirjoittama ”Karttakeppejä ja pirunviuluja”. Siinä on sekä pienempiä että isompia rooleja eri-ikäisille. Syksyn lastenteatteriin tarvitaan paljon lapsia, mutta myös aikuisia tarvitaan lavalle. Tästä voisi mukavasti tehdä koko perheen harrastuksen.

Tarvitsemme siis eri-ikäisiä näyttelijöitä, mutta myös puvustajia, maskeeraajia, lavastusten rakentajia ja valo- ja äänitekniikasta kiinnostuneita. Tavoitteenamme on tuottaa teatteria itsenäisenä toimijana niin pitkälle kuin mahdollista!

Syvänniemen Hermanni ry toimii yhdistyspohjalla ja sitä johtaa vuosittain valittava hallitus.

Itsesi tai lapsesi voit ilmoittaa teatteri.hermanni@gmail.com – osoitteeseen, josta saat myös lisätietoa toiminnasta. Kysy rohkeasti.

Kesän 2022 tuotanto riippuu nyt paljolti myös uusien jäsenien ilmoittautumisesta, joten jos pienikIn lavakärpänen iskee, niin ole yhteydessä! Tulevan vuoden tuotanto käynnistetään tammikuussa, jolloin järjestetään ensitapaaminen tuotannon porukan kesken.

Teatteri Hermannin poppoo