Teatteri Hermannin ja Syvänniemen ystävät!

 

Me tarvitsemme nyt teidän apuanne ja tukeanne!

 

Korona ja erilaiset yhteensattumat ovat koetelleet teatteriamme ja joudumme aloittamaan tavallaan alusta.

Meidän nuoret näyttelijämme  on jo lähteneet muille lavoille ja vanhemmat ovat jo siinä iässä että käyttävät kesänsä mieluummin muihin harrastuksiin kuin sitoutuvat koko kesäksi teatteriin.

Sen vuoksi meidän aktiiviset toimijamme ovat vähentyneet uhkaavasti. Jopa siinä määrin että emme saaneet hallitukseen tarpeeksi porukkaa ja näyttelijätilannekin näyttää aika heikolle.

Tarvitsemme siis sekä uusia että vanhoja teatterilaisia mukaan toimintaamme: hallitukseen, lavalle, puvustukseen, lavastukseen  jne… 

Pidämme tammikuussa jos koronatilanne sen sallii jatkosyyskokouksen, jossa valitsemme uuden hallituksen. Ajankohdan ilmoitamme myöhemmin mm. Facebookissa. kotisivuilla ja sähköpostilla. Meillä  ei välttämättä ole kaikkien sähköpostiosoitetta, kannattaa siis seurata muita sivuja. Tervetuloa paikalle!

 

Meihin voi ottaa yhteyttä s-postilla teatteri.hermanni@gmail.com

Meillä on myös kotisivut:  https://teatterihermanni.fi/

Meidät löytää myös Youtubesta: https://www.youtube.com/channel/UChM_rhPNi-J0V2K0JAxd0gw

 

Jos sinua kiinnostaa teatterin tekeminen ja olet sitä mieltä että teatterimme, joka on tärkeä Syvänniemen kylälle ja Hermanni Talolle, ei saa hiipua pois, tule mukaan toimintaamme, tarvitsemme sinua!!

 

Teatteri Hermannin hallitus.